Preview Mode Links will not work in preview mode

Stærk & Smertefri

Jul 5, 2021

I 11. afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Celine Sofie Jensen med i studiet. Celine fortæller om 3 ting, hun har skiftet mening om, da hun opdagede, at hun troede på nogle ting der var forkerte.

De 3 fejl som Celine har valgt til dagens episode er:

1. "At vægttab automatisk giver dig et bedre...


Jun 23, 2021

"Inden forløbet med Jacob var mine bevægelsesmuligheder desværre blevet markant indskrænkede. Jeg mærkede ofte en underliggende frygt for at bruge kroppen, for at komme til skade og for de smerter, som jeg gentagne gange oplevede satte en stoppe for min fysiske udfoldelse.

Jeg følte mig hæmmet i bevægelse, turde...


Jun 5, 2021

I 10. afsnit af miniserien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Nadja Vienberg med i studiet. Nadja fortæller om 3 ting, hun har skiftet mening om, da hun fandt ud af, at flere ting hun troede på var forkerte.

De 3 fejl som Nadja har valgt til dagens episode er:

  1. "Din kropsvægt viser dit værd".
  2. "Du skal altid...


May 30, 2021

I niende afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Anne Gaardmand på besøg. Anne fortæller om 3 ting, hun har skiftet mening om, efter hun opdagede, at det hun troede på var forkert.

Anne Gaardmand driver Vanecoach-uddannelsen og Overspisningscoach-uddannelsen sammen med Morten Elsøe. Derudover er hun...


May 23, 2021

I episode 44 af podcasten Stærk & Smertefri har jeg besøg af Celestine Maria Jensen, der til daglig arbejder som personlig træner og vanecoach i København. I denne episode snakker vi blandt andet om, hvorfor sundhed har tendens til at blive gjort svært og komplekst - og hvorfor du med fordel kan gøre det mere...