Preview Mode Links will not work in preview mode

Stærk & Smertefri

Dec 6, 2021

"Inden mit forløb hos Jacob var jeg nærmest sikker på, at jeg skulle leve med mine smerter resten af mit liv. Jeg følte at mine bevægelsesmuligheder var blevet markant indsnævret; jeg kunne ikke træne, jeg kunne ikke løfte mine børn og jeg bad dem ofte om at være lidt forsigtige, når vi legede, og det gjorde...


Dec 4, 2021

For at få det optimale ud af dine anstrengelser i træningscenteret, er det afgørende, at du får dækket kroppens behov for næringsstoffer. Derfor er det vigtigt at have et grundlæggende kendskab til ernæring og kost.

De vigtigste næringsstoffer er de tre såkaldte makronæringsstoffer: protein, kulhydrat og...


Nov 19, 2021

"Jeg kontaktede Jacob efter 5 år med knæsmerter. Jeg følte mig mere og mere begrænset i min hverdag og jeg var, på trods af en stor faglig ballast som fysioterapeut, faret vild i min egen teoretiske viden på den ene side og de negative personlige erfaringer på den anden side."

I denne episode har jeg besøg...


Nov 12, 2021

I 14. afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Christopher Lund Dahl med i studiet. Christopher fortæller om 3 ting, han har ændret mening om, da han opdagede, at han troede på noget forkert.

De 3 fejltagelser Christopher har taget med i dag er: 

1. "Det er kun de sidste reps der tæller"
2. "
Korte...


Nov 8, 2021

I 13. afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Søren Eltong med i studiet. Søren er personlig træner i Maxer og vi snakker om 3 ting, han har skiftet mening om, efter han opdagede, at det han troede på var forkert.

De 3 fejltagelser Søren har taget med i dag er: 

1. "Sukker er tomme kalorier".
2.