Preview Mode Links will not work in preview mode

Stærk & Smertefri

Apr 30, 2021

I syvende afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Mathias Haastrup i studiet. Mathias fortæller om 3 ting, han har skiftet mening om, efter han opdagede, at det ikke var så sort/hvidt, som han troede.

De 3 fejltrin som Mathias har udvalgt til denne episode er:

1. “Alle skal lave squat, bænkpres og...


Apr 25, 2021

In this special episode of the podcast, I have an extraordinary guest - the highly skilled Canadian pain researcher, physiotherapist, chiropractor and educator Gregory Lehman. He is the proud owner of The Lehman Initiative (not) and in the episode, he not only shares professional golden nuggets, but also...


Apr 18, 2021

I sjette afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Celestine Maria Jensen på besøg. Celestine fortæller om 3 ting, hun har skiftet mening om, efter hun opdagede, at nogle af de ting hun troede på viste sig at være forkerte.

De 3 ting som Celestine har valgt til dagens episode er:

1. "Styrketræning er...


Apr 11, 2021

I femte episode af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Daniel Risgaard på besøg. Daniel fortæller om 3 ting, han har skiftet mening om, efter han opdagede, at nogle af de ting han troede allermest på faktisk var forkerte.

De 3 ting som Daniel har valgt til dagens episode er:

  1. "Du skal altid træne helt til...


Apr 4, 2021

I denne episode af podcasten Stærk & Smertefri har jeg besøg af Celine Sofie Jensen, der arbejder som personlig træner og vanecoach i København hos Maxer. Vi snakker om vanecoaching og hvordan vanecoaching kan hjælpe klienter til at bryde gamle uhensigtsmæssige vaner - og skabe nye vaner, der er til at holde.