Preview Mode Links will not work in preview mode

Stærk & Smertefri

May 30, 2021

I niende afsnit af serien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Anne Gaardmand på besøg. Anne fortæller om 3 ting, hun har skiftet mening om, efter hun opdagede, at det hun troede på var forkert.

Anne Gaardmand driver Vanecoach-uddannelsen og Overspisningscoach-uddannelsen sammen med Morten Elsøe. Derudover er hun...


May 23, 2021

I episode 44 af podcasten Stærk & Smertefri har jeg besøg af Celestine Maria Jensen, der til daglig arbejder som personlig træner og vanecoach i København. I denne episode snakker vi blandt andet om, hvorfor sundhed har tendens til at blive gjort svært og komplekst - og hvorfor du med fordel kan gøre det mere...


May 16, 2021

"Jeg kontaktede Maxer, fordi jeg ikke kunne genkende min krop mere. Jeg var til en gallafest på mit arbejde, hvor der blev taget et billede af mig. Jeg fik det virkelig ambivalent, da jeg så det billede, fordi jeg havde svært ved at genkende mig selv og min krop.

Det gik op for mig, at jeg ubevidst altid undgik...


May 9, 2021

I ottende episode af podcastserien "3 ting jeg har taget fejl om" har jeg Morten Svane i studiet. Vi snakker om 3 ting, Morten har skiftet mening omkring, efter han opdagede, at nogle af de ting han troede inderligt på faktisk ikke forholdt sig sådan.

De 3 fejltrin som Morten har taget med til dagens episode er:

1....