Preview Mode Links will not work in preview mode

Stærk & Smertefri


Oct 16, 2020

Intentionen med denne serie af podcasts er, at give et bud på en rangering af de 30 vigtigste ting for din træning, kost, smerte og restitution. På den måde slipper du for at spilde din tid på tossede trends og kan lettere fokusere din energi, tid og penge på de ting, som rent faktisk gør en forskel for dine resultater.

Restitution er fundamentet for at du får de ønskede resultater af din træning. Du skal nemlig kunne komme dig fra din træning, så kroppen får tid til at bygge sig op. Balancen mellem at presse kroppen tilstrækkeligt og at lade den hvile, er ikke altid let - især ikke når du har ambitioner om fx at blive stærkere og få større muskler.

I denne episode taler vi blandt andet om:

  • Hvorfor du bør have større fokus på restitution.
  • Hvordan søvn, kost og stress påvirker dine resultater.
  • At mange stirrer sig blind på selve træningen - og glemmer alt udenom.
  • Hvorfor du ikke bør bruge for meget energi på gimmicks som recovery boots og massagepistoler.
  • At isbade på længere sigt kan hæmme dine resultater.

Christopher Lund Dahl er personlig træner på Vesterbro hos Maxer.dk og starter i begyndelsen af 2021 på kandidaten i human fysiologi på Københavns Universitet.

Fundamentet bygges fra nr. 1 på listen og derefter bygges der ovenpå for hvert punkt. Formålet er ikke en hårfin grænse mellem fx nr. 1 og 3, men vi forsøger efter bedste evne at rangere de forskellige faktorer, så der bør være forskel i vigtighed ved eksempelvis hvert femte punkt. Dvs. tag punkterne med et gran salt.

Se mere på https://maxer.dk/staerk-smertefri/30-fokuspunkter-restitution